Skip to main content

Lening Afgewezen

Heb je een lening aangevraagd, maar wordt deze lening afgewezen? Dat is heel onprettig. Toch is het niet zo dat je gelijk alle moed dan op moet geven. Er kunnen bij andere kredietverstrekkers nog wel mogelijkheden zijn.
In de dagelijkse praktijk komen we het vaak tegen. Een lening afgewezen bij een andere partij zoals Freo of Santander wil niet zeggen dat er geen mogelijkheden meer zijn. Omdat Krediet Groep Nederland samenwerkingen heeft met meerdere banken hebben wij ook meer mogelijkheden.

Wat te doen bij een afgewezen lening?

Kinderlijk eenvoudig, als je lening is afgewezen vraag je bij Krediet Groep Nederland een nieuwe lening aan. Dit kan gewoon online en is kostenloos en vrijblijvend. Een lening aanvragen kan via ons aanvraagformulier. Zelfs als jouw lening is afgewezen door een negatieve BKR registratie kunnen er nog mogelijkheden zijn. Een belangrijke voorwaarde is dan dat de lening waar de negatieve registratie op vermeld staat al langer dan één jaar volledig is terugbetaald. Is dit het geval? Dan is de kans groot dat wij nog mogelijkheden voor je hebben, ondanks de negatieve BKR registratie.

Kosten van een herbeoordeling

We blijven natuurlijk Nederlanders. Een belangrijke vraag is dan natuurlijk, wat gaat het kosten? Hoeveel moet er betaald gaan worden voor de herbeoordeling. Krediet Groep Nederland werkt hierin volledig kostenloos. Alleen als wij jouw aanvraag onder kunnen brengen bij een bank én dit wordt daadwerkelijk een uitbetaald krediet, ontvangen wij vanuit de bank een maandelijkse vergoeding zolang de lening loopt.
Wat deze vergoeding is, is afhankelijk van de hoogte van de lopende lening en bij welke bank wij je lening onder kunnen brengen. Dit lijkt duurder dan een reguliere lening bij ING, ABN of Rabobank, maar is het niet, vergelijk onze rentetarieven voor leningen maar eens met de tarieven van de reguliere banken. Je zult al snel zien dat de leningen van ons een stuk voordeliger zijn.

Altijd verantwoord lenen

Als je een lening aangaat moet je de lening natuurlijk wel volledig terug kunnen betalen. Bij Krediet Groep Nederland bemiddelen wij alleen in leningen die voldoen aan de VFN normen. Hierdoor heb jij de zekerheid dat je een verantwoorde lening krijgt.