Skip to main content

Over Krediet Groep Nederland

Krediet Groep Nederland is één van de snelst groeiende kredietbemiddelaars van Nederland. Wij bemiddelen voor verschillende banken. Hierdoor kunnen wij in veel gevallen een scherpe rente bieden. Daarnaast wil Krediet Groep Nederland zich onderscheiden door een excellente afhandeling van de aanvragen. Hierbij handelen wij altijd in het belang van de klant. Voor u moet het voorstel op zowel korte als lange termijn de best mogelijke optie zijn. Om onze dienstverlening nóg beter te maken is Krediet Groep Nederland onderdeel van Financieel Fit.

Onze doelstelling

Onze doelstelling is om de consument de beste beleving te geven bij het aanvragen van de lening. U moet weten waar u aan toe bent, wat u van ons kunt verwachten. Daarnaast lopen wij voorop als het gaat om de digitale afwikkeling van uw dossier. Niet voor niets is Krediet Groep Nederland de snelst groeiende kredietbemiddelaar. Dit komt niet vanuit onze commerciële kracht. Wij zijn sterk in dienstverlening, niet in commercie.

Voor wie zijn wij er?

Wij zijn er voor iedereen met een vast inkomen die een bedrag van € 5.000,00 of meer wil lenen. Bij deze € 5.000,00 tellen de in te lossen leningen uiteraard mee. Wilt u minder geld lenen? Dan kunt u uw aanvraag wellicht bij één van onze concurrenten indienen. Krediet Groep Nederland kan u helaas voor kleinere bedragen niet van dienst zijn.
Daarnaast zijn wij er voor iedere consument die in loondienst is of werkzaam is als zelfstandige. U kunt ook bij ons terecht als u pensioeninkomsten heeft. Andere vormen van inkomsten vraagt veelal maatwerk. Wilt u weten of wij u van dienst kunnen zijn? U kunt natuurlijk altijd kosteloos en vrijblijvend een aanvraag indienen.

Beloningsbeleid

Het beloningsbeleid van Krediet Groep Nederland is helder en voor iedereen gelijk. Alle medewerkers van Krediet Groep Nederland hebben een vast basis salaris. Jaarlijks evalueren wij de medewerkers en stellen wij het salaris vast.
De uitdaging van onze medewerkers ligt niet in het “binnenhalen” van klanten, maar veel meer in het excellent adviseren van klanten.

waar kunt u terecht met klachten

Krediet Groep Nederland doet zijn uiterste best om u uitmuntend van dienst te zijn. Toch kan er altijd iets voorvallen waardoor u niet tevreden bent. Hoe kunt u dit kenbaar maken?
U kunt een brief of mail verzenden aan de directie met uw bevindingen. Binnen 14 dagen krijgt u hiervan een ontvangstbevestiging. Binnen 6 weken zult u ook een reactie van ons ontvangen met ons standpunt.
Komen we er samen nog niet uit? Dan kunt u zich wenden tot het Kifid. Het klachteninstituut Financiële Dienstverlening.

Krediet Groep Nederland is onderdeel van de Financieel Fit Groep. Financieel Fit is er niet alleen voor kredieten, maar ook voor hypotheken en verzekeringen. Bij Financieel Fit Groep en Krediet Groep Nederland heeft u een aantal grote voordelen:

  • 100% Transparant
  • De laagste rente en premie
  • Begeleiding ook na afsluiten
  • Digitaal aanleveren van documenten
  • Het gaat om u