Persoonlijke lening aanvragen

Een persoonlijke lening aanvragen kan een uitstekende keuze zijn, zeker als u een lening wilt met een vast maandbedrag, een vaste rente en een vaste looptijd. Dit zijn namelijk de drie belangrijkste kenmerken van een persoonlijke lening. Een persoonlijke lening aanvragen kost enkele minuten van uw tijd. Wij gaan daarna zo spoedig mogelijk voor u aan de slag. Binnen enkele uren weten wij wat er voor u mogelijk is om een voordelige persoonlijke lening af te sluiten.

Persoonlijke lening aanvragen met extra voordeel?

Als u een persoonlijke lening gebruikt voor een verbouwing kan de rente fiscaal aftrekbaar zijn. Profiteer dubbel, een lage rente en extra teruggave van de belastingdienst! Wilt u weten of dit ook voor u mogelijk is? Vraag dan direct uw voordelige persoonlijke lening aan bij Krediet Groep Nederland

Direct aanvragen

Rentetarieven persoonlijke lening

Voordat u begint met een persoonlijke lening aanvragen wilt u natuurlijk graag weten wat de huidige rentestanden zijn. Om u daarvan zo goed mogelijk op de hoogte te houden hebben wij een rentetabel voor u gemaakt. In onderstaande tabel kunt u eenvoudig zien wat de verschillende rentepercentages zijn. En wat de totale kosten voor de lening zijn. Bent u ervan overtuigd dat een persoonlijke lening de beste keuze voor u is? Wilt u een krediet met de laagste rente van Nederland? Dan kunt u eenvoudig online uw persoonlijke lening aanvragen.

Kredietbedrag
Maandtermijn
Debetrente
JKP
Aantal termijnen
Totale kosten
Aanvragen
€ 5.000,-
€ 62
8,6%
8,6%
120 mnd
€ 7.368,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 10.000,-
€ 113
6,4%
6,4%
120 mnd
€ 13.455,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 15.000,-
€162
5,5%
5,5%
120 mnd
€ 19.415,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 25.000,-
€ 270
5,5%
5,5%
120 mnd
€ 32.359,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 35.000,-
€ 378
5,5%
5,5%
120 mnd
€ 45.302,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 50.000,-
€ 542
5,6%
5,6%
120 mnd
€ 65.000,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 75.000,-
€ 759
5,6%
5,6%
120 mnd
€ 97.500,-
Persoonlijke lening aanvragen

Wanneer is een persoonlijke lening geschikt

Een persoonlijke lening is niet voor niets de meest gesloten kredietvorm. In 2019 werd 84% van alle gesloten leningen als persoonlijke lening gesloten. Dit heeft twee verschillende redenen. Ten eerste is de rente lager dan bij een doorlopend krediet. Ten tweede heeft u met een persoonlijke lening ook nog eens meer zekerheid.
Een persoonlijke lening aanvragen kan op verschillende momenten een passend zijn. Een voorbeeld hiervan is het financieren van een auto. Bij een autolening weet u hoeveel geld u nodig heeft. Daarnaast kunt u een inschatting maken van de periode waarvan u verwacht dat de auto “meegaat”. Door hierbij ook nog eens rekening te houden met de restwaarde kunt u een financiering op maat maken. Omdat het bij een persoonlijke lening niet mogelijk is om opnames te doen uit de lening kunt u verwachte levensduur van de auto en de lening goed op elkaar afstemmen. Hierdoor betaald u niet meer aan de lening als de auto niet meer in uw bezit is.

Persoonlijke lening aanvragen? Of toch een doorlopend krediet?

Keuzes maken is voor veel mensen lastig. Waar kies je voor? De vaste rente? De vaste maandtermijnen? Of heeft u toch meer flexibiliteit nodig? Overwegingen die u moet maken als u een financiering gaat afsluiten. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een combinatielening. Met een combinatielening combineert u de voordelen van de persoonlijke lening met de flexibiliteit van het doorlopende krediet. U heeft, als het ware, het beste van beide werelden. Keuzes maken is niet altijd even eenvoudig. Onze adviseurs helpen u graag bij het maken van een verantwoorde keuze.