Skip to main content

Lening oversluiten

Een lening oversluiten is niet altijd voordelig. Veel hangt af van de restant looptijd van uw huidige lening. En natuurlijk van het rentepercentage. Het uit laten rekenen of het voordelig is om een lening over te sluiten, of gewoon te laten lopen zoals het is, doen wij graag voor u. Een lening oversluiten is met onze oversluitservice eenvoudig en snel geregeld. Wij gaan graag voor u aan de slag om u te laten weten wat de mogelijkheden, maar ook de onmogelijkheden zijn met het oversluiten. Dat is het nieuwe geld lenen, eerlijk, transparant en klantbelang centraal.

Ik wil het laten berekenen!

Uw lening oversluiten

Heeft u uw lening al enige tijd lopen? Of heeft u uw lening juist recent afgesloten, maar misschien wel wat overhaast? Komt u niet van uw lening af? Dan kan het voordeel opleveren om uw lening over te sluiten. Een lening oversluiten kan u veel voordeel opleveren. De adviseurs van Krediet Groep Nederland kijken graag met u mee om na te gaan wat wij voor u kunnen betekenen. Wij laten u graag zien wat de mogelijkheden zijn. Bij Krediet Groep Nederland kunt u eenvoudig verschillende offertes aanvragen, deze met elkaar vergelijken en de offerte die u wenst direct online afsluiten.

Mijn leningen oversluiten!

Uw lening oversluiten zonder zorgen

Uw lening oversluiten kan u veel voordeel opleveren. Toch ervaren veel consumenten het oversluiten van een lening als een zorg. Dit komt omdat er vaak onvoldoende kennis is van de materie. Uw lening oversluiten naar een lening met een lager maandtermijn bijvoorbeeld, het lijkst mooi, maar is het ook zo. Levert het oversluiten van een lening dan nog wel voordeel op? Is het niet verstandiger om ook van kredietvorm te wijzigen, al is het maar gedeeltelijk.
Veel vragen waar Krediet Groep Nederland u graag doorheen loodst. Wij zorgen ervoor dat het oversluiten van uw lening voor u geen zorgen met zich meebrengt. Onze informatie met betrekking tot het oversluiten is gratis. Ook als u de lening niet bij ons afsluit.

Persoonlijke lening oversluiten

Heeft u op dit moment een persoonlijke lening? Maar vind u de rente wat aan de hoge kant? Dan kan een persoonlijke lening oversluiten u voordeel opleveren. Wel zijn er bij een persoonlijke lening oversluiten een aantal zaken waar u rekening mee moet houden.

Persoonlijke lening oversluiten met een gelijke looptijd

Als u uw persoonlijke lening gaat oversluiten wilt u over het algemeen geen langere looptijd van uw lening. In de praktijk valt dit zeker niet mee. Zelfs als de rente iets hoger is, ziet u vaak dat bij een het oversluiten van de persoonlijke lening er alleen voordeel is als u de looptijd verlengd. Kijk daarom bij het oversluiten altijd goed naar de totale kosten van uw lening. Wij rekenen graag met u mee. Een aanvraag bij Krediet Groep Nederland is uiteraard altijd kosteloos en vrijblijvend.

Doorlopend krediet oversluiten

Een doorlopend krediet oversluiten is over het algemeen voordeliger dan een persoonlijke lening oversluiten. Toch is het ook hierbij zaak om op meer te letten dan alleen het rentepercentage. Of een doorlopend krediet oversluiten ook voor u veel voordeel oplevert hangt namelijk ook af van het gebruik van uw lening. Krediet Groep Nederland denkt ook hierin graag met u mee om na te gaan hoe u het meest voordeel kunt halen uit het oversluiten van uw doorlopend krediet. En, belangrijk om te melden, informatie over uw lening is altijd gratis!

Uw lening oversluiten naar een persoonlijke lening

Wilt u uw lening oversluiten naar een lening met een vaste rente en een vaste looptijd? Dan kunt u uw lening wellicht het best oversluiten naar een persoonlijke lening. Omdat u uiteraard graat wilt weten waar u aan toe bent hieronder de rentes van de persoonlijke lening.

Kredietbedrag
Maandtermijn
Debetrente
JKP
Aantal termijnen
Totale kosten
Aanvragen
€ 5.000,-
€ 65
9,9%
9,9%
120 mnd
€ 7.757,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 10.000,-
€ 120
8%
8%
120 mnd
€14.383,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 15.000,-
€173
7,1%
7,1%
120 mnd
€ 20.787,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 25.000,-
€ 284
6,7%
6,7%
120 mnd
€ 34.068,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 35.000,-
€ 397
6,7%
6,7%
120 mnd
€ 47.696,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 50.000,-
€ 575
7%
7%
120 mnd
€ 69.002,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 75.000,-
€ 862
7%
7%
120 mnd
€ 103.502,-
Persoonlijke lening aanvragen

*Deze tabel toont de rentetarieven van een persoonlijke lening. Per bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die wij kunnen bieden.
Het voordeel van uw lening(en) oversluiten naar een persoonlijke lening is duidelijkheid. U krijgt een lening waarmee u zeker weet waar u aan toe bent. Alles staat vast. En met de oversluitservice van Krediet Groep Nederland zorgen wij ook nog eens dat u zorgeloos kunt overstappen.

Uw lening oversluiten naar een doorlopend krediet

Belangrijk om te weten zijn dan natuurlijk de rentepercentages, en daar doen wij zeker niet geheimzinnig over. Hieronder vind u de laagste rentes die wij kunnen bieden bij een doorlopend krediet:

Kredietbedrag
Maandtermijn
Debetrente
JKP
Aantal termijnen
Totale kosten
Aanvragen
€ 5.000,-
€ 100,-
6,9%
6,9%
58 mnd
€ 5.800
Doorlopend krediet aanvragen
€ 10.000,-
€ 200,-
5,8%
5,8%
57 mnd
€11.400
Doorlopend krediet aanvragen
€ 15.000,-
€ 300,-
4,7%
4,7%
56 mnd
€ 16.800
Doorlopend krediet aanvragen
€ 25.000,-
€ 500,-
4,5%
4,5%
56 mnd
€ 28.000
Doorlopend krediet aanvragen
€ 50.000,-
€ 1.000,-
4,5%
4,5%
56 mnd
€ 56.000
Doorlopend krediet aanvragen
€ 75.000,-
€ 1.500,-
5,0%
5,0%
56 mnd
€ 84.000
Doorlopend krediet aanvragen

*Deze tabel toont de rentetarieven van een doorlopend krediet. Per bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die wij kunnen bieden.
Heeft u extra geld achter de hand nodig? Of wilt u gewoon een lening waar u flexibel mee om kunt gaan? Dan kan het doorlopend krediet voor u een uitstekende optie zijn. Met een doorlopend krediet kunt u boetevrij inlossingen doen op uw lening om ervoor te zorgen dat u hem snel heeft terugbetaald. Bent u iets te enthousiast geweest met terugbetalen, dan kunt u ook gewoon weer opnames doen uit uw lening. Dat is het voordeel van een flexibel doorlopend krediet.
Wilt u geen stress tijdens het oversluiten? Laat Krediet Groep Nederland dan alles voor u regelen. Wij doen dit graag, het is ons vak. En al klinkt het wat on-Nederlands, wij zijn ervan overtuigd dat wij hier het best in zijn. Met onze jarenlange ervaring delen wij graag de mogelijkheden en onmogelijkheden met u voor een voordelige lening.

Of een combinatielening?

Naast de standaard keuzes kunt u natuurlijk ook kiezen voor het nieuwe geld lenen. Het wordt nog weinig verstrekt, maar kan juist een hele mooie optie zijn. Het beste van twee werelden. Een voordelige persoonlijke lening tegen een vaste lage rente, en een doorlopend krediet waarmee u de gewenste flexibiliteit heeft. Door deze twee met elkaar te combineren krijgt u het beste van twee werelden.
U beperkt ook het risico bij een onverhoopte rentestijging. De persoonlijke lening van het combinatiekrediet heeft immers een vaste rente.

Dit kan u ook interesseren:

Persoonlijke lening van 180 maandenGeen categorie
28 augustus 2023

Persoonlijke lening van 180 maanden.

Persoonlijke lening van 180 maanden Hét product op de Nederlandse kredietmarkt wat telkens weer terug komt. De persoonlijke lening met een looptijd van 180 maanden. De persoonlijke lening met een…
Kredietrente stijgt 2023Geen categorie
17 januari 2023

Ook kredietrente stijgt aanzienlijk

De hypotheekrente is de afgelopen periode regelmatig in het nieuws geweest. Er is veel aandacht geweest voor het stijgen van de hypotheekrente. Ook de rente van het consumptief is de…
Hypotheek of leninglening afsluiten
20 juni 2022

Hypotheek of lening

De hypotheekrente is snel aan het stijgen en de verwachting is dat de rente voorlopig nog wel even hoger zal blijven dan we de afgelopen jaren gewend zijn. De hypotheekrente…