Skip to main content

Geld lenen

Wilt u geld lenen? En wilt u eens wat anders dan een nummer zijn die een lening aanvraagt? Dan heeft u het goed getroffen bij Krediet Groep Nederland. Krediet Groep Nederland bestaat al sinds 1999. Dat betekent zeker niet dat wij een ouderwetse organisatie zijn, juist niet. Wij vernieuwen iedere dag weer opnieuw. Iedere dag kijken we of en hoe er nog iets beter kan om uw belangen centraal te stellen. Voor ons is er maar één belang, het klantbelang. Laat u verrassen door bij Krediet Groep Nederland uw lening aan te vragen. Wij laten u direct merken wat wij onder het nieuwe lenen verstaan. En het fijne, u bepaalt zelf welk krediet u afsluit.

Geld lenen in 4 eenvoudige stappen

1

Aanvragen

Eenvoudig uw lening aanvragen op ons aanvraagformulier
2

Wij gaan aan de slag

Wij beoordelen uw aanvraag. Bij een akkoord op uw aanvraag nemen wij direct contact met u op
3

Verzenden van de offerte

Wij nemen het voorstel met u door. Daarna mailen wij de kredietovereenkomst aan u met daarbij duidelijk de aanbieding en benodigde documenten
4

Gaat u akkoord?

Dan kunt u de offerte ondertekenen en aan ons retourneren per mail met de benodigde documenten.
Geld lenen

Waarom geld lenen bij Krediet Groep Nederland

Er zijn veel verschillende partijen waar u geld kunt lenen. De vraag is dan ook, waarom geld lenen bij Krediet Groep Nederland? Dit is voor ons geen lastige vraag om te beantwoorden. Geld lenen bij Krediet Groep Nederland is als een lekker bad, of uw lekkerste jas. Bij Krediet Groep Nederland kiest u zelf de beste vorm van geld lenen. U bepaalt of u kiest voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Hoe u dit doet? Heel eenvoudig, u kunt dit zelf aangeven op het aanvraagformulier. Twijfelt u eraan of u voldoende kennis van zaken heeft? Doe dan de test op weetwatjeweet.nl
Uiteraard gaan wij altijd voor u op zoek naar de laagste rente en de beste voorwaarden. Wat dacht u bijvoorbeeld van onze scherpste rente van slechts 3,6%?

Kredietbedrag
Maandtermijn
Debetrente
JKP
Aantal termijnen
Totale kosten
Aanvragen
€ 5.000,-
€ 65
9,9%
9,9%
120 mnd
€ 7.757,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 10.000,-
€ 119
7,9%
7,9%
120 mnd
€ 14.324,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 15.000,-
€174
7,2%
7,2%
120 mnd
€ 20.874,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 25.000,-
€ 287
7%
7%
120 mnd
€ 34.501,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 35.000,-
€ 402
7%
7%
120 mnd
€ 48.301,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 50.000,-
€ 575
7%
7%
120 mnd
€ 69.002,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 75.000,-
€ 866
7,1%
7,1%
120 mnd
€ 103.934,-
Persoonlijke lening aanvragen
*Deze tabel toont de rentetarieven van een persoonlijke lening. Per bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die wij kunnen bieden.

Bij Krediet Groep Nederland geen kleine lettertjes, maar heldere, duidelijke en transparante informatie.

Geld lenen met het goede gevoel

Als u een lening aangaat via Krediet Groep Nederland moet dit een lening met een goed gevoel zijn. U moet vertrouwen hebben in onze organisatie. Vertrouwen hebben in de geldverstrekker. Hier leveren wij iedere dag weer inspanningen voor. Iedere dag proberen wij onze organisatie beter te maken om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Dat is één van de belangrijke waarden van Krediet Groep Nederland.

Aantrekkelijk aanbod

Wilt u ook een aantrekkelijk aanbod? Een lening afsluiten bij Krediet Groep Nederland is altijd voordelig. Niet voor niets kunnen wij u een rentepercentage bieden vanaf 3,6%. De allerlaagste rente van Nederland. En dat is nog niet alles. Ook kunnen wij als één van de weinige in Nederland een persoonlijke lening aanbieden met een looptijd van maar liefst 180 maanden! En dan niet alleen om uw restschuld op te vangen. U kunt met deze lening ook uw huidige, te dure lening oversluiten.

U ‘zit aan het stuur’

Bij Krediet Groep Nederland bespreken wij u wensen graag met u. U kunt zelf op ons aanvraagformulier kunt kiezen welke kredietvorm u wenst af te sluiten. U kunt kiezen uit het doorlopend krediet of de persoonlijke lening. Wij kijken altijd even met u mee of het echt de beste keuz is

Leuk om te weten over geld lenen

Wat kost een lening aanvragen?

Een lening aanvragen is kosteloos. U kunt bij Krediet Groep Nederland altijd kosteloos en vrijblijvend uw lening aanvragen. Ook als wij de lening voor u laten uitbetalen zijn hier geen aparte kosten voor verschuldigd. Geld lenen kost geld. Maar een lening aanvragen kost u niets en verplicht u tot niets.

Kan ik mijn huidige lening oversluiten?

Als u al een lening heeft kijken wij natuurlijk graag of deze voor u voordeliger kan. Samen met u gaan we de mogelijkheden na om uw huidige krediet voordeliger over te sluiten zodat u minder per maand gaat betalen aan uw lening. Dit kost u verder niets. Wij denken graag met u mee.

Waar kan ik voor lenen?

Een lening afsluiten kunt u voor verschillende doeleinden. U kunt geld lenen voor een auto, een boot, een caravan of een verbouwing. Uiteraard is het ook mogelijk om uw huidige lening voordeliger te laten maken door ons. Waar u het geld aan besteed vragen wij altijd na. Dit nemen wij ook op in ons klantprofiel. U kunt voor veel verschillende zaken lenen.

Wanneer kan ik geen lening krijgen?

Er zijn situatie wanneer het niet mogelijk is om een financiering bij te krijgen. Denk hierbij aan een negatieve BKR registratie. Ook als u een bijstand of een werkeloosheid uitkering heeft is het niet mogelijk om een krediet te verkrijgen. Daarnaast wordt er door de banken altijd een inkomenstoets gedaan. Dit wordt uitsluitend gedaan omdat we uiteraard alleen op een verantwoorde manier kredieten willen verstrekken.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:0164-745079

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

kgn@financieelfit.nl