Skip to main content

Toe aan een nieuwe keuken? Maar uw portemonnee nog niet?

Bent u toe aan een nieuwe keuken maar komt het financieel even niet uit? Dan kan een keukenlening voor u een oplossing zijn. Met een keukenlening van Krediet Groep Nederland kunt u een lening afsluiten vanaf het scherpe tarief van slechts 3,6%. Hierdoor weet u in ieder geval dat u niet teveel betaald voor uw nieuwe keukenlening. U kunt snel en eenvoudig een offerte aanvragen voor een keukenlening via ons aanvraagformulier. Wist u dat er ook nog eens wat fiscale voordelen kunnen zijn aan een keukenlening? Bij Krediet Groep Nederland vertellen wij u hier graag meer over.

1

Stap 1

U kunt bij ons online een lening aanvragen, als u het aanvraagformulier zo compleet mogelijk invult gaan wij direct voor u aan de slag. Meestal weten we binnen 24 uur wat de mogelijkheden voor u zijn.
2

Stap 2

Zodra uw digitale aanvraag bij ons binnen is gaan wij deze direct voor u beoordelen. Een onderdeel van de beoordeling is de BKR toetsing. Indien u een negatieve BKR registratie heeft kunnen wij u helaas niet van dienst zijn.
3

Stap 3

Bij een akkoord spreken wij de offerte met u door en mailen wij de offerte aan u. U kunt deze op uw gemak doornemen. Als u akkoord gaat kunt u de offerte ondertekenen en aan ons retourneren. Dit kan onder andere via onze handige upload pagina. www.kredietgroepnederland.nl/aanleveren/
4

Stap 4

Als wij de documenten van u hebben mogen ontvangen gaan wij direct beoordelen of uw dossier compleet is voor uitbetaling. Als dit het geval is duurt het gemiddeld 48 uur voordat het geld op uw rekening is bijgeschreven. U kunt dan zelf het juiste bedrag overboeken naar de keukenleverancier.

Keukenlening met extra voordeel

Als u een keukenlening gaat afsluiten, doet u dit omdat u de woning wilt verfraaien met een nieuwe keuken. De keukenlening is daarmee een lening voor de verbetering van uw woning.
U voldoet daarmee direct aan de eerste voorwaarde om ervoor te zorgen dat de rente van uw lening fiscaal verrekenbaar is.
Daarnaast moet de lening ook nog een vast aflosschema hebben. U kunt hierbij kiezen voor een persoonlijke lening. U weet dan zeker dat u voldoet aan de belangrijkste voorwaarden. Wilt u meer weten over de aftrekbaarheid van de rente van uw lening? Neem dan ook eens een kijkje op de website van de belastingdienst.

Sowieso de laagste rente

Als u aan de voorwaarden voor renteaftrek voldoet krijgt u een belangrijk voordeel. Dit is een voordeel voor u. Krediet Groep Nederland doet daarnaast natuurlijk haar uiterste best om dit voordeel nog groter te maken. Wij gaan actief met uw aanvraag aan de slag om ervoor te zorgen dat u de laagst mogelijke rente krijgt. En natuurlijk een lening met uitstekende voorwaarden. Geld lenen moet wel voordelig geld lenen blijven. Daarom zullen wij ons altijd inspannen voor de laagste rente voor uw lening. Zeker bij een persoonlijke lening is het namelijk belangrijk om in één keer de lening af te sluiten met de laagste rente. Later uw lening oversluiten naar een lening met een lagere rente zal over het algemeen namelijk weinig tot geen voordeel opleveren.

Voordelige lening aanvragen

Uw keukenlening bij Krediet Groep Nederland

KeukenleningAls u een lening aanvraagt bij Krediet Groep Nederland laten wij u kennis maken met onze ongeëvenaarde dienstverlening. Wij nemen uw aanvraag snel in behandeling. Een groot deel van uw aanvraag wordt geautomatiseerd beoordeeld. De eindbeslissing op uw aanvraag is bij Krediet Groep Nederland echter altijd handwerk. Iedere aanvraag wordt door een gediplomeerd adviseur nog een keer bekeken.
Dit om er zeker voor te zijn dat wij u echt het beste voorstel doen. Het kan en mag namelijk niet zo zijn dat u teveel gaat betalen voor een lening. Zeker niet als u deze lening afsluit bij Krediet Groep Nederland. Een lening afsluiten bij Krediet Groep Nederland gebeurd altijd met veel aandacht en zorg. Of het nu gaat om een kleine lening of een grote lening. Voor ons is het belangrijk dat het een lening is die verantwoord is, en aansluit bij uw wensen. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een hypotheek, als u de mogelijkheden naast elkaar wenst te zien kunt u een aanvraag doen bij een hypotheekadviseur. Zij helpen u graag verder. Bij Krediet Groep Nederland bemiddelen we alleen in kredieten.