Skip to main content

Bootlening

Heeft u uw oog laten vallen op een mooie boot, maar komt het financieel net niet goed uit? Dan kan een bootlening een goede oplossing zijn. Bij Krediet Groep Nederland zorgen wij dat uw aanvraag voor de lening in goede handen is. Wij gaan voor u aan de slag voor de laagste rente en de beste voorwaarden. Geld lenen voor een boot kan uiteraard op verschillende manieren. U kunt kiezen voor de persoonlijke lening, een doorlopend krediet of een combinatie van beide leningen. Waardoor u een deel vast inlost, en voor een deel geld achter de hand heeft.

De drie stappen voor uw voordelige bootlening

Geld lenen voor uw boot op een verantwoorde manier
Wat kost het om extra af te lossen op mijn lening
De aanvraag

Om te bepalen of geld lenen voor u mogelijk is hebben we een aantal gegeven van u nodig. U kunt online uw gegevens achterlaten. Zodra u de aanvraag voltooid heeft komen de gegevens bij ons in het systeem binnen.

bootlening stap 2
De Beoordeling

Wij beoordelen uw aanvraag direct. We gaan voor u na of het krediet volgens de huidige VFN normen betaalbaar is, zodat het wel een verantwoord krediet is. Als u aanvraag akkoord is mailen wij de offerte. U heeft deze dan snel in huis.

bootlening
De uitbetaling

Als u akkoord gaat met de offerte kunt u deze ondertekenen, inscannen en met de gevraagde documenten aan ons mailen. Wij beoordelen uw documenten zo spoedig mogelijk. Uitbetalen kan binnen 48 uur.