Skip to main content

Lening aanvragen

Een lening aanvragen is bij Krediet Groep Nederland eenvoudig. Als u het aanvraagformulier zo volledig mogelijk invult gaan wij direct voor u aan de slag. Des te vollediger het aanvraagformulier is ingevuld des te beter wij uw aanvraag kunnen beoordelen. Een lening aanvragen kost u enkele minuten van uw tijd, en wij zullen ervoor zorgen dat het uw tijd waard is geweest.
Als wij uw lening aanvraag binnen is gaan wij zo spoedig mogelijk aan de slag om voor u het beste eruit te halen. In sommige gevallen zullen wij nog even contact met u opnemen voor aanvullende gegevens. Onze insteek is hierbij altijd om het maximale eruit te halen. Wij willen voor u de laagste rente en uitstekende voorwaarden zodat u een lening krijgt waar u een goed gevoel over heeft. Ook als de lening afgesloten is houden wij graag contact met u.

Heeft u al een lening?

Heeft op dit moment al een lening? Maar heeft u wat extra’s nodig? Dan gaan wij gratis voor u na of het oversluiten van uw huidige lening voordeliger is. Een lening oversluiten kost u niets extra’s. Een doorlopend krediet kan altijd boetevrij worden overgesloten? Heeft u op dit moment een persoonlijke lening? Ook dan gaan wij graag voor u na wat de mogelijkheden zijn voor een extra voordelige lening via Krediet Groep Nederland.
Bij Krediet Groep Nederland stellen wij het klantbelang centraal. Als u met uw lening oversluiten niet voordeliger uit kan zijn, melden wij u dit uiteraard eerlijk.

Welke kredietvorm kiest u?

Bij Krediet Groep Nederland kunt u kiezen uit verschillende kredietvormen. Naast het doorlopend krediet of de persoonlijke lening kunt u bij ons ook kiezen voor een combinatie van deze twee leningen. De zogenaamde combinatielening. Met deze vorm van geld lenen profiteert u optimaal van de flexibiliteit van het doorlopend krediet en de vaste rente van de persoonlijke lening. Hiermee maakt u optimaal gebruik van de voordelen van beide kredietvormen.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:0164-650088

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

info@kredietgroepnederland.nl