Skip to main content

Persoonlijke lening

Bent u op zoek naar een lening met zekerheid. Een lening waarbij u vooraf weet “hoe lang u eraan vast zit”? En wilt u geld lenen met een vaste, lage rente? Dan kan een persoonlijke lening voor u een goede optie zijn.
Bij een persoonlijke lening legt u in de leningovereenkomst vast welk bedrag u leent, wat u daar per maand voor gaat betalen en wat de vaste rente is. Deze rente is gedurende de gehele looptijd van de lening vast. U weet dus waar u aan toe bent. In het verleden werd er bij het vroegtijdig inlossen van een persoonlijke lening veelal een boete in rekening gebracht. Tegenwoordig gebeurd dit eigenlijk niet meer en kunt u een persoonlijke lening inlossen wanneer u wilt. Volledig boetevrij.

Voor wie geschikt?

Wilt u de zekerheid hebben van een vaste rente, vaste looptijd en vast maandtermijn? Dan is de persoonlijke lening waarschijnlijk iets voor u.

Direct aanvragen

Wanneer geschikt?

Weet u hoeveel geld u nodig heeft? Is geld achter de hand niet nodig? En wilt u de laagste rente? Grote kans dat de persoonlijke lening bij u past.

Dit wil ik aanvragen

Kleine lettertjes?

De belangrijkste kleine lettertjes zijn de boetes bij het vervroegd inlossen. Krediet Groep Nederland kan u een persoonlijke lening met boetevrije inlossingen bieden.

Klinkt goed! Vraag aan
Wat kunt u van ons verwachten

Gratis informatie over een persoonlijke lening

Wij geven u gratis en vrijblijvend informatie over geld lenen. Wij helpen u graag met het vinden van de beste vorm van geld lenen. En dat allemaal 100% kosteloos en vrijblijvend.

Duidelijke overeenkomsten

Hierdoor kunt u een goede keuze maken.

Eerlijke informatie

U krijgt van ons een eerlijke en onafhankelijke informatie.

Verantwoord krediet

Een krediet dat voor u goed te dragen is.

Een goed gevoel

Niet alleen als u de lening afsluit, ook daarna.

Geld lenen in 4 eenvoudige stappen

1

Aanvragen

Eenvoudig uw lening aanvragen op ons aanvraagformulier
2

Wij gaan aan de slag

Wij beoordelen uw aanvraag. Bij een akkoord op uw aanvraag nemen wij direct contact met u op
3

Verzenden van de offerte

Wij nemen het voorstel met u door. Daarna mailen wij de kredietovereenkomst aan u met daarbij duidelijk de aanbieding en benodigde documenten
4

Gaat u akkoord?

Dan kunt u de offerte ondertekenen en aan ons retourneren per mail met de benodigde documenten.
Geld lenen

Rentetarieven persoonlijke lening

Voordat u uw persoonlijke lening gaat aanvragen wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. In onderstaand overzicht ziet u overzichtelijk de laagste rentes die wij u kunnen bieden.

Kredietbedrag
Maandtermijn
Debetrente
JKP
Aantal termijnen
Totale kosten
Aanvragen
€ 5.000,-
€ 65
9,9%
9,9%
120 mnd
€ 7.757,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 10.000,-
€ 119
7,9%
7,9%
120 mnd
€ 14.324,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 15.000,-
€174
7,2%
7,2%
120 mnd
€ 20.874,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 25.000,-
€ 287
7%
7%
120 mnd
€ 34.501,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 35.000,-
€ 402
7%
7%
120 mnd
€ 48.301,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 50.000,-
€ 575
7%
7%
120 mnd
€ 69.002,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 75.000,-
€ 866
7,1%
7,1%
120 mnd
€ 103.934,-
Persoonlijke lening aanvragen

*Deze tabel toont de rentetarieven van een persoonlijke lening. Per bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die wij kunnen bieden.

Persoonlijke lening wint aan populariteit

Wist u dat deze leenvorm in de afgelopen jaren snel steeds populairder is geworden? Dit komt vooral omdat er veel veranderd is bij deze vorm van geld lenen. De twee grootste en belangrijkste veranderingen lichten wij graag voor u toe.

Boete bij vroegtijdig inlossen niet meer van toepassing

In het verleden werden er kosten in rekening gebracht als u uw lening vroegtijdig inloste. Deze boete kon oplopen tot maar liefst 5% van het bedrag dat u wilde inlossen. Een lening inlossen met een openstaand saldo van € 10.000,00 leverde u een boete op van € 500,00. Tegenwoordig is dit gelukkig anders. Bij nagenoeg alle aanbieders is de boete bij het vroegtijdig inlossen van uw lening niet meer van toepassing.

Voordeliger geld lenen met een persoonlijke lening

Waar in het verleden de rente van een doorlopend krediet hoger was dan de rente van een persoonlijke lening, is dit nu omgedraaid. Er zit nog steeds een verschil tussen de rente bij een persoonlijke lening en een doorlopend krediet, maar het verschil is nu in het voordeel geworden van de leenvorm met de vaste rente en het vaste maandtermijn.

Zijn er ook nadelen?

De voordelen van de lening zijn duidelijk benadrukt, en eerlijk is eerlijk, het zijn er nogal wat. Toch merken we in de praktijk ook dat er wat nadelen kleven aan de lening. Zo ervaren sommige consumenten dat het niet prettig is dat er geen tussentijdse opname mogelijkheden zijn. Als u heeft afgelost kunt u deze bedragen niet opnieuw opnemen. Daarnaast is er nog een nadeel dat weinig besproken wordt. Als u een persoonlijke lening afsluit, wordt u lening geregistreerd bij het BKR. Bij een doorlopend krediet wordt het limiet van uw lening bij uw BKR geregistreerd. Bij een persoonlijke lening is dit anders. Uw krediet wordt dan als volgt geregistreerd, niet alleen wordt uw limiet geregistreerd, maar ook de te betalen rente gedurende de looptijd van uw lening. Er wordt dus een veel hoger bedrag geregistreerd dan bij een doorlopend krediet.

Meest geadviseerde vorm van geld lenen

In het verleden werden er voornamelijk doorlopende krediet aangeboden. Hierin is veel veranderd. Er werd in het verleden veel vormen van geld lenen aangeboden met bijzondere aflossingsvormen. Zo werden er doorlopende krediet geadviseerd waarbij u alleen de rente over de lening betaalde. Daarnaast werd dan een beleggingsproduct geadviseerd om uw lening weer af te lossen. Dit gebeurd, gelukkig, tegenwoordig niet meer. Sterker nog, de banken bieden geen aflossingsvrije leningen meer aan.
Bij de persoonlijke lening was de rente in het verleden ook nog eens hoger dan bij een doorlopend krediet. Ook hierin is een belangrijke wijziging geweest. De rente van de persoonlijke lening is nu veelal lager dan bij een doorlopend krediet. Het verschil kan maar liefst op 0,4%!
Maar waarom wordt de lening dan het meest geadviseerd? U zult misschien denken dat dit alleen maar door de lagere rente komt. Dit is zeker niet het geval. De lening is het meest geadviseerd omdat er een zekere looptijd is, en een vaste afbouw. Hierdoor weet u altijd waar u aan toe bent.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:0164-745079

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

info@kredietgroepnederland.nl