Skip to main content

Doorlopend krediet aanvragen

Bent u eruit en wilt u een doorlopend krediet aanvragen? Bij Krediet Groep Nederland kunt u kosteloos en vrijblijvend een doorlopend krediet aanvragen. Wij gaan automatisch en snel voor u op zoek naar de voordeligste lening. U kunt al een doorlopend krediet afsluiten vanaf een rente van slechts 4,5%. Met een doorlopend krediet heeft u altijd geld achter de hand. U mag ook nog eens boetevrij extra inlossen op uw lening. Heeft u een keer teveel ingelost? Ook geen probleem. U mag weer opnames doen uit uw lening tot uw kredietlimiet. Dat is nog eens flexibel geld lenen.

Wanneer een doorlopend krediet aanvragen?

Een doorlopend krediet aanvragen is de meest ideale vorm van geld lenen als u een krediet wilt afsluiten waarbij u vooraf niet exact weet wat u nodig heeft. Of als u gewoon geld achter de hand wilt houden en opnames uit uw krediet wenst te doen wanneer u geld nodig heeft, bijvoorbeeld voor uw vakantie.
Houdt u er bij een doorlopend krediet wel rekening mee dat de rente van de lening enkele tienden hoger is dan bij de (vaste) rente van een persoonlijke lening.

Doorlopend krediet aanvragen

Rentetarieven van het doorlopend krediet

Als u gaat lenen wilt u natuurlijk weten waar u aan toe bent. Geld lenen kost geld, maar hoeveel kost het nu eigenlijk precies? Om u daar meer inzicht in te geven laten wij u graag zien wat op dit moment de laagste rentetarieven zijn.

Kredietbedrag
Maandtermijn
Debetrente
JKP
Aantal termijnen
Totale kosten
Aanvragen
€ 5.000,-
€ 100,-
6,9%
6,9%
58 mnd
€ 5.800
Doorlopend krediet aanvragen
€ 10.000,-
€ 200,-
5,8%
5,8%
57 mnd
€11.400
Doorlopend krediet aanvragen
€ 15.000,-
€ 300,-
4,7%
4,7%
56 mnd
€ 16.800
Doorlopend krediet aanvragen
€ 25.000,-
€ 500,-
4,5%
4,5%
56 mnd
€ 28.000
Doorlopend krediet aanvragen
€ 50.000,-
€ 1.000,-
4,5%
4,5%
56 mnd
€ 56.000
Doorlopend krediet aanvragen
€ 75.000,-
€ 1.500,-
5,0%
5,0%
56 mnd
€ 84.000
Doorlopend krediet aanvragen
*Deze tabel toont de rentetarieven van een doorlopend krediet. Per bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die wij kunnen bieden.

Wanneer is een doorlopend krediet geschikt

Een doorlopend krediet aanvragen kan bij verschillende situaties een goede optie zijn. De vuistregel is dat een doorlopend krediet geschikt kan zijn als u flexibel met uw lening om wenst te gaan. Daar bedoelen wij mee dat u bijvoorbeeld geld achter de hand wilt houden. U kunt met een doorlopend krediet namelijk, na het doen van inlossingen, weer bedragen opnemen uit uw lening. Dit kunt u doen tot het kredietlimiet. Het bedrag dat u met de bank als maximale lening heeft afgesloten. Hierin schuilt ook gelijk het risico van het doorlopend krediet.
Het kan verleidelijk zijn om te blijven opnemen uit uw doorlopende krediet. Hierdoor betaalt u uiteindelijk veel meer aan uw lening dan nodig is. Krediet Groep Nederland houdt hierbij overigens een vinger aan de pols. Wij komen met creatieve, gunstige oplossingen om dit soort zaken te voorkomen. Een van deze oplossingen is de combinatielening.

Doorlopend krediet aanvragen? Of toch een persoonlijke lening?

Heeft u alle informatie met betrekking tot het doorlopend krediet goed doorgenomen? Twijfelt u nog over welke vorm van geld lenen het best bij u past? Neem dan rustig de pagina’s over het doorlopend krediet en de persoonlijke lening nog een keer door. Uiteraard kan ook één van onze adviseurs u verder voorzien van informatie. Let op! U kiest altijd zelf welk product u wenst. Het doorlopend krediet heeft een aantal nadelen ten op zichtte van de persoonlijke lening. Bij het doorlopend krediet is de rente enkele tienden hoger en misschien nog wel belangrijker. Het is een variabele rente. Daarnaast kan de verleiding van het weer opnemen uit uw krediet te groot zijn. Dan is een persoonlijke lening een prima alternatief. Wilt u met een gerust hart uw lening afsluiten? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u gratis informatie over een lening.

Of een doorlopend krediet én een persoonlijke lening

Een hele andere mogelijkheid van geld lenen is het lenen met een doorlopend krediet én een persoonlijke lening. U kunt namelijk verschillende kredietvormen naast elkaar afsluiten. Hierdoor krijgt u het voordeel dat een deel van uw lening met vaste termijnen wordt afgebouwd met een persoonlijke lening. En u houdt toch nog geld achter de hand door de flexibiliteit van het doorlopend krediet. Wilt u hier meer over weten? Wij vertellen het u graag.

Uw te dure doorlopend krediet oversluiten?

Heeft u al een doorlopend krediet? Dan kan een doorlopend krediet oversluiten u veel voordeel opleveren. Zeker als u nu een doorlopend krediet heeft met een rente van meer dan 4,5%. Als u na wilt gaan of uw lening oversluiten voor u voordelig is kan dit kosteloos en vrijblijvend. Wij geven u eerlijke informatie om na te gaan wat het voordeel is als u uw te dure lening gaat oversluiten.
Een doorlopend krediet oversluiten kan u, zoals al aangegeven, veel voordelen opleveren.

Recente berichten over Geld lenen

Persoonlijke lening van 180 maandenGeen categorie
28 augustus 2023

Persoonlijke lening van 180 maanden.

Persoonlijke lening van 180 maanden Hét product op de Nederlandse kredietmarkt wat telkens weer terug komt. De persoonlijke lening met een looptijd van 180 maanden. De persoonlijke lening met een…
Kredietrente stijgt 2023Geen categorie
17 januari 2023

Ook kredietrente stijgt aanzienlijk

De hypotheekrente is de afgelopen periode regelmatig in het nieuws geweest. Er is veel aandacht geweest voor het stijgen van de hypotheekrente. Ook de rente van het consumptief is de…
Hypotheek of leninglening afsluiten
20 juni 2022

Hypotheek of lening

De hypotheekrente is snel aan het stijgen en de verwachting is dat de rente voorlopig nog wel even hoger zal blijven dan we de afgelopen jaren gewend zijn. De hypotheekrente…