Skip to main content

Lenen met een persoonlijke lening

Geld lenen met een persoonlijke lening is geld lenen met zekerheid. Als u kiest voor een persoonlijke lening, kiest u voor een lening met een vaste rente en een vaste looptijd. U weet dus vooraf duidelijk waar u aan toe bent.
Wilt u weten wat de voorwaarden zijn voor de verschillende leenbedragen? In de tabel hieronder kunt u kiezen voor het bedrag dat u wilt lenen met een persoonlijke lening.

100.000 euro lenen en meer met een persoonlijke lening.

Voordelen van het lenen met een persoonlijke lening

Zoals in het begin van de pagina al aangegeven is geld lenen met een persoonlijke lening geld lenen met zekerheid. U weet vooraf waar u aan toe bent. De rente staat vast, de looptijd staat vast. Hierdoor heeft u zekerheid.
Daarnaast is er nog een groot voordeel. Bij een doorlopend krediet bestaat het risico dat er weer geld opgenomen gaat worden. Een doorlopend krediet had in het verleden niet voor niets de bijnaam “doodlopend krediet”. Als u blijft opnemen zit u namelijk voor een lange tijd aan de lening vast. Dit is niet in het verleden veel gebeurd, maar komt nog altijd veel voor.
Het laatste voordeel dat we nog graag willen benoemen is het voordeel dat de looptijd mooi af te stemmen is op het product dat u wenst te financieren. Een persoonlijke lening is bijvoorbeeld ideaal als autolening.