Skip to main content

Leningen vergelijken

Als je een lening wilt afsluiten wil je natuurlijk een voordelige lening afsluiten. Om dit te kunnen doen is het verstandig om leningen met elkaar te vergelijken. Leningen vergelijken kan eenvoudig en snel online. Je kunt eenvoudig nagaan wat de verschillende rentepercentage van de verschillende aanbieders zijn. Wij maken dit eenvoudig voor u.
Krediet Groep Nederland vergelijkt de verschillende aanbieders voor je. Hiermee krijg je direct het voorstel met de laagste rente, en weet je direct waar je aan toe bent. Geen vanaf rentes, gewoon direct een concreet voorstel. En uiteraard is dit gewoon kosteloos en vrijblijvend.

Keuze uit persoonlijke lening, doorlopend krediet of een combinatie van beide

Bij Krediet Groep Nederland kan je alle verschillende leenvormen aanvragen. Wist je dat we voor de autolening meer mogelijkheden hebben dan veel andere partijen? Bij Krediet Groep Nederland is een autolening zelfs mogelijk als je korter dan één jaar zelfstandig bent. En, ook voor de jongeren zijn er mogelijkheden voor een autolening. Ook voor jongeren tussen de 18 en 21 hebben we mogelijkheden om een lening af te sluiten, voorwaarde is natuurlijk wel dat je inkomen hebt om de lening weer terug te kunnen betalen.

Leningen vergelijken, waar moet je op letten?

Als je wilt gaan vergelijken moet je op verschillende zaken letten. Gelukkig is het vergelijken van leningen tegenwoordig een stuk eenvoudiger geworden. Je kunt eenvoudig nagaan wat je in totaliteit gaat betalen aan de lening. Op het contract staat namelijk vermeld wat u over de gehele looptijd aan de lening gaat betalen. U ziet in één oogopslag wat u totaal betaalt.
Als je verschillende offertes hebt aangevraagd zie je direct wat je in totaliteit aan de lening gaat betalen.
Enige nadeel is dat je alleen te zien krijgt wat de totale kosten zijn over de gehele looptijd, als je eerder inlost, betaal je natuurlijk veel minder terug. En dat kan je uit het ‘standaard’ rekenvoorbeeld helaas niet zien.
Gelukkig kunnen wij je hierbij natuurlijk weer verder helpen.