Skip to main content

83000 Euro lenen met een persoonlijke lening

Er zijn verschillende manieren om 83000 euro lenen mogelijk te maken. U kunt kiezen voor een persoonlijke lening of een doorlopend krediet.
De persoonlijke lening wint overigens bijzonder snel in populariteit. De rente van de persoonlijke lening is veelal lager dan bij een doorlopend krediet. De rente is overigens niet alleen lager, 83000 euro lenen met een persoonlijke lening is ook nog eens geld lenen met een vaste rente. U weet dus vooraf zeker waar u aan toe bent. Geen verrassingen, dat scheelt.

Kenmerken van 83000 Euro lenen met een Persoonlijke lening.

5000 Euro lenen met een persoonlijke lening

Lage rente

Wist u dat bij een persoonlijke lening de rente vaak lager is dan bij een doorlopend krediet? Niet voor niets is de populariteit van de persoonlijke lening snel groter aan het worden.

Lening aanvragen
restschuld financiering met betaalbescherming

Vaste rente

Niet alleen heeft een persoonlijke lening een lage rente. Het is ook nog eens een vaste lage rente. U heeft met een persoonlijke lening dus ook nog eens extra zekerheid op uw lage rente.

Lening aanvragen
5000 Euro lenen met een persoonlijke lening

Rente aftrekbaar?

Gebruikt u de lening voor woningverbetering? Als u de lening gebruikt als verbouwingslening is de rente voor dit deel ook nog eens verrekenbaar. Wel moet u de uitgaven kunnen onderbouwen.

Lening aanvragen

Rentetarieven Persoonlijke lening.

Dat een persoonlijke lening een lage rente heeft is aantrekkelijk. Maar u wilt natuurlijk ook weten wat de rente dan exact is.
Om u een goed inzicht te geven in hoe de rente bij een persoonlijke lening is opgebouwd hieronder de tabel:

Kredietbedrag
Maandtermijn
Debetrente
JKP
Aantal termijnen
Totale kosten
Aanvragen
€ 5.000,-
€ 65
9,9%
9,9%
120 mnd
€ 7.757,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 10.000,-
€ 120
8%
8%
120 mnd
€14.383,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 15.000,-
€173
7,1%
7,1%
120 mnd
€ 20.787,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 25.000,-
€ 284
6,7%
6,7%
120 mnd
€ 34.068,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 35.000,-
€ 397
6,7%
6,7%
120 mnd
€ 47.696,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 50.000,-
€ 575
7%
7%
120 mnd
€ 69.002,-
Persoonlijke lening aanvragen
€ 75.000,-
€ 862
7%
7%
120 mnd
€ 103.502,-
Persoonlijke lening aanvragen

*Deze tabel toont de rentetarieven van een persoonlijke lening. Per bedrag staat de laagst mogelijke rente aangegeven die wij kunnen bieden.

83000 Euro lenen en uw leningen oversluiten

83000 Euro lenen met een persoonlijke lening kan een goede optie zijn als u geld wilt lenen voor bijvoorbeeld een auto, of voor woningverbetering. Maar wat doet u met leningen die u op dit moment al heeft lopen? Juist het aanvragen van een nieuwe lening is een mooi moment om na te gaan of uw lening oversluiten u nog extra voordeel kan opleveren. Wellicht is het namelijk veel voordeliger om uw leningen samen te voegen tot één voordelig krediet.
Wij kijken graag met u mee om na te gaan of het samenvoegen van leningen u veel voordeel kan gaan opleveren. Bij iedere aanvraag wordt een toetsing gedaan bij het BKR. Hierbij wordt uiteraard niet alleen gekeken naar wat u aan leningen heeft uitstaan op dit moment. Maar ook of er geen negatieve registraties zijn bij het BKR. Met een negatieve BKR registratie kunt u bij Krediet Groep Nederland geen geld lenen.

U mag de lening ook eerder terugbetalen

Bij het 83000 Euro lenen met een persoonlijke lening maakt u vaste afspraken met de bank. U stelt uw limiet vast, maar ook uw looptijd en natuurlijk de rente.
Een veel gehoorde vraag is of u de lening ook eerder, boetevrij mag inlossen.
Bij verreweg de meeste verstrekkers is dit gelukkig het geval. U mag altijd extra inlossen op uw lening. Toch werken de aanbieders hierbij op verschillende manieren. De ene aanbieder lost het direct in op uw lening, waardoor het meer op een doorlopend krediet gaat lijken. Andere aanbieders zijn het meer als voorstand op uw lening. Als u kiest voor een aanbieder, vertellen wij u de belangrijkste voorwaarden erbij. En het vroegtijdig in kunnen lossen van de lening is zeker geen onbelangrijk punt.

Informatie over 83000 Euro lenen met een persoonlijke lening

Voor ons is geld lenen dagelijks werk. Voor u als consument niet. Daarom is onafhankelijke informatie belangrijk zijn. Bij Krediet Groep Nederland krijgt u informatie over geld lenen op onze website. Daarna kiest u zelf voor de vorm van geld lenen die het best bij u past. Als u alleen een lening afsluit bij Krediet Groep Nederland bent u ons geen kosten verschuldigd voor het bemiddelen van de lening.
Dit is overigens ook een wettelijke verplichting die vastgelegd is in de Wet op het Consumentenkrediet. Hierin staat overduidelijk aangegeven dat bij het bemiddelen van een lening geen kosten in rekening gebracht mogen worden.
Dit is anders bij het bemiddelen van een overlijdensrisicoverzekering. Hiervoor mogen nog wel kosten in rekening worden gebracht. Bij Krediet Groep Nederland houden wij deze kosten zo laag mogelijk. Waardoor u voordelig geld kunt lenen.

Wilt u ons direct bereiken? U kunt tijdens kantooruren bellen met:

tel:0164-650088

Stelt u de vragen liever per email? Mail dan naar

info@kredietgroepnederland.nl