Skip to main content

Interbank lening oversluiten

Heeft u op dit moment een aflossingsvrije lening bij Interbank? Of een doorlopend krediet met een maandtermijn van 1% van uw limiet? Dan is de kans groot dat uw InterBank lening oversluiten u veel voordeel op kan leveren. Uw maandtermijn is bij deze vormen van krediet natuurlijk laag. Het nadeel is echter dat er weinig afgelost wordt. Krediet Groep Nederland kan er voor zorgen dat uw lening oversluiten voordelig kan gebeuren. Of het nu gaat om een doorlopend krediet omzetten naar een lening met lage rente. Of het oversluiten van uw lening in dezelfde kredietvorm. Krediet Groep Nederland zorgt ervoor dat u weer tevreden bent met uw lening

Mogelijkheden voor uw InterBank lening oversluiten

Als u een aflossingsvrij krediet of een doorlopend krediet heeft bij de Interbank dan zult u merken dat per 1 oktober 2018 de InterBank veel stappen heeft gezet om het doorlopend krediet zoveel mogelijk te beperken. Leenbedragen boven de € 15.000,- worden niet meer als doorlopend krediet verstrekt. Als u een lening heeft kunt u in aanmerking komen voor compensatie als u uw Interbank Lening oversluit naar een lening met een vaste rente en een vaste looptijd. U wordt in ieder geval door de bank verzocht om uw lening over te sluiten naar een persoonlijke lening met lage rente. Uiteraard zullen zij alleen de mogelijkheid gaan bieden om uw lening over te sluiten naar een persoonlijke lening bij InterBank. Bij Krediet Groep Nederland hebben wij natuurlijk veel meer mogelijkheden. Als u gaat oversluiten raden wij u dan ook altijd aan om meerdere offertes op te vragen voor uw lening.

Hoe wilt u uw lening oversluiten?

De kans dat uw maandtermijn verhoogd wordt als u uw Interbank lening gaat oversluiten is groot. Een aflossingsvrij krediet of een doorlopend krediet waarbij u 1% van uw kredietlimiet als maandtermijn moet betalen heeft nu eenmaal de laagste rente. Het zal dus niet goedkoper worden. Toch heeft dit ook een voordeel. Als u meer per maand betaalt, lost u ook meer af op uw lening. Hierdoor zult u de lening eerder volledig hebben terugbetaald. Let hierbij natuurlijk ook op het rentepercentage.
Wilt u een extra check of u de voordeligste lening heeft? Neem dan contact met ons op en wij laten u graag weten wat de mogelijkheden zijn.