Skip to main content

Freo lening afgewezen

Heb je een lening aangevraagd bij Freo, maar is deze direct afgewezen? Of heb je zelfs het contract ondertekent, je documenten aangeleverd en daarna is je Freo lening afgewezen? Dan rijst natuurlijk direct de vraag of dit gelijk het einde van geld lenen betekent voor je.
Dit is gelukkig niet het geval. Freo is een zeer strenge maatschappij. Als je lening bij Freo is afgewezen kunnen er gelukkig nog wel andere mogelijkheden zijn om een lening af te sluiten.

Alternatieven voor je Freo lening

Gelukkig zijn er diverse verschillende mogelijkheden als je Freo lening is afgewezen. Zoals al aangegeven hanteert Freo zeer strenge richtlijnen. Dit komt omdat ze ook een lage rente bieden op hun leningen. Lage rente zorgt ervoor dat Freo zelf ook een lage marge heeft. Een lage marge betekent dat ze weinig verdienen en zich dus ook niet kunnen permitteren dat er lening aanvragen in de achterstand belanden of nog erger. Dat een lening niet wordt terugbetaald.
Omdat Freo ontzettend streng is zijn er gelukkig verschillende alternatieven om geld lenen mogelijk te maken. Via onderstaande button kan je eenvoudig je lening aanvragen.

Mijn lening aanvragen