Seniorenlening

Een seniorenlening klinkt oneerbiedig. Een seniorenlening is namelijk een gewone persoonlijke lening.
Een lening die u kunt afsluiten tot uw 78ste verjaardag. Voor uw 81ste verjaardag moet u de lening weer volledig hebben terugbetaald. De leeftijden voor een seniorenlening zijn de afgelopen maanden gelukkig fors verhoogd.
In 2020 was de maximale leeftijd voor het afsluiten nog 5 jaar lager.

Direct uw seniorenlening afsluiten

Een seniorenlening sluit je net als iedere andere leenvorm gewoon onlin af. Na het invullen van het aanvraagformulier ontvangen wij direct uw aanvraag in ons beoordelingen systeem. Wij gaan direct voor u aan de slag en u ontvangt van ons binnen 24 uur een reactie (op werkdagen). Is uw aanvraag afgewezen? Dan laten wij dit uiteraard ook zo snel mogelijk weten. U wilt toch ook graag weten waar u aan toe bent?
Bij een goedkeuring mailen wij u de offerte. U kunt deze op uw gemak doornemen en zelf besluiten of u op ons aanbod in wilt gaan.
Wij werken op basis van execution only. Dit betekent dat wij geen advies geven over welke vorm van geld lenen het best bij u past, u kunt op ons aanvraagformulier eenvoudig uw looptijd en maandtermijnen kiezen.
Als wij hier ook een akkoord op krijgen gaan wij direct voor u aan de slag om de offerte aan u te verzenden per email. Wij bellen altijd even na om te vragen of de offerte in goede orde is ontvangen en om na te vragen of u nog vragen heeft over de offerte.

Ondertekenen en retourneren van de offerte

Als u gebruik wenst te maken van de offerte dan kunt u deze op verschillende manieren ondertekenen. U kunt de offerte digitaal ondertekenen, de ondertekende offerte komt dan rechtstreeks bij de bank binnen.
Of u kunt de offerte uitprinten, met pen ondertekenen en digitaal aan ons retourneren. Het retourneren kan op verschillende manieren. U kunt het aan ons mailen, uploaden via de app of per post aan ons verzenden. Welke vorm u ook kiest. Wij zullen er altijd voor zorgen dat uw offerte voor de seniorenlening zo spoedig mogelijk door ons wordt verwerkt om te zorgen dat u weer zorgeloos verder kunt.